Chrupiące Wontony Wieprzowe
Chrupiące wontony wieprzowe mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Ten przepis służy 48. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól i mielony pieprz, zieloną cebulę, płatki pieprzu i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Chrupiące Wontony Wieprzowe, Chrupiące Wontony Z Makreli, oraz Chrupiące Pieczone Wontony.
Instrukcje
Połączyć wieprzowinę, imbir, czosnek, zielona cebula, sok z limonki, pokruszony czerwony pieprz, olej sezamowy i sos sojowy w maszynce. Doprawić solą i pieprzem. Pulsuj, aż wieprzowina zostanie zmielona do konsystencji mielonej wołowiny.
Oddziel owijki wonton i połóż je na czystej powierzchni. Łyżka 1 łyżka mieszanki wieprzowej do środka każdego opakowania. Zwilż krawędzie owijek wonton wodą, złóż nadzienie, tworząc trójkąt i naciśnij razem, aby je uszczelnić.
Posmaruj każdy wonton białkiem jajka.
Wlać olej z orzeszków ziemnych do dużego garnka i rozgrzać do 365 stopni F (180 stopni C).
Delikatnie upuść wontons do gorącego oleju i gotować, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.