Chrupiące Wontony Wieprzowe

Chrupiące Wontony Wieprzowe
Chrupiące wontony wieprzowe mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Ten przepis służy 48. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól i mielony pieprz, zieloną cebulę, płatki pieprzu i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Chrupiące Wontony Wieprzowe, Chrupiące Wontony Z Makreli, oraz Chrupiące Pieczone Wontony.

Instrukcje

1
Połączyć wieprzowinę, imbir, czosnek, zielona cebula, sok z limonki, pokruszony czerwony pieprz, olej sezamowy i sos sojowy w maszynce. Doprawić solą i pieprzem. Pulsuj, aż wieprzowina zostanie zmielona do konsystencji mielonej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Oddziel owijki wonton i połóż je na czystej powierzchni. Łyżka 1 łyżka mieszanki wieprzowej do środka każdego opakowania. Zwilż krawędzie owijek wonton wodą, złóż nadzienie, tworząc trójkąt i naciśnij razem, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Posmaruj każdy wonton białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Wlać olej z orzeszków ziemnych do dużego garnka i rozgrzać do 365 stopni F (180 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Delikatnie upuść wontons do gorącego oleju i gotować, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn