Chrupiące Tacos Rybne
Chrupiące Tacos z rybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 499 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,24 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz stare tortille z mąki el, stare muszle el Taco, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące Smażone Tacos Rybne, Miękkie i chrupiące Tacos rybne, oraz Ogniste rybne Tacos z chrupiącą kukurydzianą salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. linia ciastka arkusz z folią.
Umieść skorupy taco w plastikowej torbie do przechowywania żywności o pojemności 1 galona. Uszczelnij worek; zgniataj skorupy wałkiem do ciasta.
Dodaj mieszankę przypraw taco; wstrząsnąć, aż dobrze wymieszane.
Pokrój filety z tilapii na kawałki o wymiarach 3 x 1 cala.
Dodaj kawałki filetu do torby, naciskając okruchy na kawałki, aby pokryć.
Piec 15 minut, obracając w połowie czasu pieczenia.
Umieść 2 kawałki na każdej tortilli.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.