Chrupiące Sum Po Boys
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Chrupiące Sum po Chłopcy może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 596 kalorii, 31g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z finecooking.com ma 28 fanów. Jeśli masz majonez, ogórek koperkowy, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Catfish Po ' Boys, Catfish Po ' Boys, oraz Tortilla Crusted Catfish Po ' Boys.
Instrukcje
Umieść stojak 6 cali od brojlerów i podgrzać brojlerów na wysokim poziomie.
Wymieszać mieszankę colesław, majonez, ocet, cukier i nasiona selera w średniej misce; odstawić.Beat jaja w szerokiej płytkiej misce, aż dobrze wymieszane. W innej szerokiej płytkiej misce, połączyć mąkę kukurydzianą, 3/4 tsp. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Przyprawić rybę 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Zanurz filet w jajku, aby go pokryć, otrząśnij nadmiar, a następnie zanurz go w mieszaninie mączki kukurydzianej, ponownie wytrząsając nadmiar. Powtórzyć z pozostałymi filetami.Ułóż rolki Wyciąć Boki na blasze do pieczenia i tosty, aż złoty kolor, 30 sekund.
Wyjąć z piekarnika i wyłączyć brojlery.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Pracując partiami, jeśli to konieczne, gotuj filety, obracając jeden raz, aż powłoka będzie złota i chrupiąca, a ryba będzie gotowana przez 4 do 5 minut na stronę.
Filety przełożyć na czystą blachę wyłożoną papierowymi ręcznikami i ogrzać w oven.To złóż, ułóż 2 plastry ogórków na dolnej połowie każdej rolki. Na wierzchu filet, ćwiartkę surówki i drugą połowę rolady.
Przeciąć chłopców po na pół i służyć. Propozycje Serwowania
Przyprawione słodkie ziemniaki Friesor wrzucić dodatkowe coleslaw wymieszać z prostym oliwy z oliwek i octu jabłkowego dressing.
35, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
86, Tłuszcz Wielonienasycony
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.