Chrupiące Smażone Wątróbki Z Kurczaka

Chrupiące Smażone Wątróbki Z Kurczaka
Chrupiące wątróbki z kurczaka smażone w głębokim tłuszczu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2432 kalorii, 28g białka, oraz 247 g tłuszczu każdy. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz ostry sos, Panko bułka tarta, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Chrupiące Smażone Wątróbki Z Kurczaka, Chrupiące Smażone Wątróbki Z Kurczaka, oraz Chrupiąca Pizza Smażona Na Głębokim Tłuszczu.

Instrukcje

1
Pokrój wątróbki z kurczaka z dowolnej tkanki łącznej lub tłuszczu, a następnie pokrój wątróbki na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
2
W średniej misce połączyć maślankę i 1 łyżkę ostrego sosu, a następnie dodać pokrojone wątróbki z kurczaka. Marynować wątróbki z kurczaka w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wątróbki z kurczaka odsączyć na drobno oczkowym sitku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Umieść mąkę, jajka i Panko w trzech oddzielnych średnich miseczkach lub płytkich naczyniach. Każdą wątrobę zagrzebać w mące, potem w jajku, a na koniec w panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
WątrobaWątroba
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Umieść panierowane wątróbki na obramowanej blasze do pieczenia lub talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Wlać wystarczającą ilość oleju do dużej ciężkiej patelni, aby osiągnąć głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż osiągnie temperaturę 177° na termometrze do głębokiego smażenia lub natychmiastowego odczytu. Pracując partiami, układamy panierowane wątróbki w gorącym oleju i smażymy, od czasu do czasu obracając, aż będą złote i chrupiące, 3-4 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
8
Wątróbki przełożyć na duży talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Wątróbki podawać z dodatkiem ostrego sosu na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn