Chrupiące smażone ogórki kiszone z sosem maślanym
Chrupiące smażone ogórki kiszone z sosem maślanym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka mielonego kminku, Panko bułka tarta, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażone Ogórki I Pikantny Sos Do Zanurzania, Smażone ogórki z sosem do maczania Ranczo, oraz Smażone " ogórki z sosem Southwest Ranch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym holenderskim piekarniku lub ciężkim garnku rozgrzej olej rzepakowy do 375 stopni F. używając mandoliny lub ostrego noża, pokrój ogórki na grube okrągłe kawałki o grubości 1/8 cala.
Ułożyć bułkę tartą panko w procesorze spożywczym i pulsować do drobno zmielonego, 3 do 4 impulsów.
Umieścić panko w średniej misce i dodać granulowany czosnek, papryka i trochę soli i pieprzu.
Umieść mąkę w oddzielnej średniej misce do mieszania.
Umieścić maślankę w innej średniej misce i doprawić gorącym sosem.
Rozpocznij powlekanie kilku plasterków marynaty na raz, najpierw pogłębiając do mąki i odklepując nadmiar. Następnie włóż mąkę do maślanki. Pozostaw nadmiar, aby kapał, a następnie przenieś do przyprawionego panko. Płaszcz w panko, a następnie odstawić. Powtarzaj, aż wszystkie plastry zostaną pokryte.
Aby usmażyć, ostrożnie umieścić kilka poobijanych ogórków w gorącym oleju. Gotować na złoty kolor z pierwszej strony, 2 do 3 protokół. Następnie ostrożnie obrócić i gotować jeszcze przez 2 minuty. Za pomocą łyżki szczelinowej lub sita Usuń ogórki i umieść na naczyniu wyłożonym papierowym ręcznikiem, aby osuszyć. Doprawić solą i podawać na gorąco z sosem maślanym.
Wymieszać maślankę, majonez, szczypiorek, kminek, koperek i cayenne w średniej misce do mieszania. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.