Chrupiące smażone ogórki kiszone z sosem maślanym

Chrupiące smażone ogórki kiszone z sosem maślanym
Chrupiące smażone ogórki kiszone z sosem maślanym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka mielonego kminku, Panko bułka tarta, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażone Ogórki I Pikantny Sos Do Zanurzania, Smażone ogórki z sosem do maczania Ranczo, oraz Smażone " ogórki z sosem Southwest Ranch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym holenderskim piekarniku lub ciężkim garnku rozgrzej olej rzepakowy do 375 stopni F. używając mandoliny lub ostrego noża, pokrój ogórki na grube okrągłe kawałki o grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
MandolinaMandolina
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Ułożyć bułkę tartą panko w procesorze spożywczym i pulsować do drobno zmielonego, 3 do 4 impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
4
Umieścić panko w średniej misce i dodać granulowany czosnek, papryka i trochę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Umieść mąkę w oddzielnej średniej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Umieścić maślankę w innej średniej misce i doprawić gorącym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
7
Rozpocznij powlekanie kilku plasterków marynaty na raz, najpierw pogłębiając do mąki i odklepując nadmiar. Następnie włóż mąkę do maślanki. Pozostaw nadmiar, aby kapał, a następnie przenieś do przyprawionego panko. Płaszcz w panko, a następnie odstawić. Powtarzaj, aż wszystkie plastry zostaną pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
8
Aby usmażyć, ostrożnie umieścić kilka poobijanych ogórków w gorącym oleju. Gotować na złoty kolor z pierwszej strony, 2 do 3 protokół. Następnie ostrożnie obrócić i gotować jeszcze przez 2 minuty. Za pomocą łyżki szczelinowej lub sita Usuń ogórki i umieść na naczyniu wyłożonym papierowym ręcznikiem, aby osuszyć. Doprawić solą i podawać na gorąco z sosem maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Wymieszać maślankę, majonez, szczypiorek, kminek, koperek i cayenne w średniej misce do mieszania. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn