Chrupiące Skórki ziemniaczane z kremowym dipem szczypiorkowym

Chrupiące skórki ziemniaków z kremowym dipem szczypiorkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 275 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone ziemniaki, oliwę z oliwek, kremowany chrzan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Chrupiące Skórki Ziemniaczane, oraz Chrupiące Skórki Ziemniaczane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 200C / Gaz 6 / wentylator piekarnik 180C. ziemniaki ukłuć widelcem i piec w piekarniku około 1 godziny lub do miękkości.
Wyjmij z piekarnika, pozostaw do ostygnięcia, a następnie pokrój każdy ziemniak na osiem klinów i włóż do dużej miski z oliwą z oliwek. Sezon hojnie.
Dobrze wymieszać, upewniając się, że każdy klin jest dobrze pokryty olejem i przyprawami.
Stań kliny ziemniaków na dużej nieprzywierającej blasze do pieczenia i piecz w piekarniku przez 20-30 minut lub aż naprawdę chrupiące i złociste. W międzyczasie śmietanę wymieszać w misce z chrzanem i pokrojonym szczypiorkiem.
Kliny podawać prosto z piekarnika, z kwaśną śmietaną do zanurzenia.
Przygotować z wyprzedzeniem: piec ziemniaki i zrobić i schłodzić dip dzień wcześniej. Dwie godziny przed imprezą przygotuj ziemniaki z kroku 2 i włóż do piekarnika pół godziny przed przyjazdem Gości.
Stagger gotowania: pieczeń w dwóch partiach połowę przed rozpoczęciem partii i połowę, gdy zostały one zjedzone.