Chrupiące Placki Ziemniaczane
Chrupiące placki ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 22. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, szczypiorek i serek cebulowy, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące Puree Ziemniaczane, Ciasto ziemniaczano-Rutabaga z cebulą (Neeps and Tattie Cakes), oraz Chrupiące Ciasta Krabowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć tłuczone ziemniaki, 1 szklanka panko, i ubite jajko. Kształt mieszanki ziemniaków na 3-calowe paszteciki. Pogłębiać paszteciki w pozostałej 1 szklance panko.
W dużej patelni nonstick na średnim ogniu, dodać olej roślinny.
Dodać połowę pasztecików i gotować na złoty kolor, 2 do 3 protokół. Powtórz procedurę z większą ilością oleju, w razie potrzeby, i pozostałe paszteciki.
Gotować ziemniaki, aż gotowe.
Do średniej miski wlać ziemniaki i dodać serek śmietankowy oraz masło. Za pomocą mashera ziemniaczanego rozgnieść ziemniaki do pożądanej konsystencji.