Sałatka z zielonej fasoli, kukurydzy i pomidorów wiśniowych

Sałatka z zielonej fasoli, kukurydzy i pomidorów wiśniowych
Jeanne ' s Green Beans, Corn and Cherry Tomato Salad to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fasoli, sól, szalotka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Farro z fasolką szparagową, kukurydzą i pomidorkami koktajlowymi, Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym wiśniowym, oraz French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn