Chrupiące Pieczone Ravioli
Przepis chrupiące pieczone Ravioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 27 minut. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 157 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, jajka, przyprawione bułki tartej i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące Pieczone Ravioli, Chrupiące Pieczone Ravioli, oraz Chrupiące Pieczone Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj dużą, obramowaną blachę sprayem do pieczenia.
Okruchy chleba umieścić w płytkiej misce. Jajka ubić w osobnej płytkiej misce.
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować ravioli aż zmiękną, ale nie w pełni miękkie, 3 do 5 minut, w zależności od wielkości i grubości.
Dobrze spuścić i lekko ostudzić w durszlaku.
Praca z 4 lub 5 ravioli na raz, płaszcz z jajkiem, a następnie bułki tartej.
Ułożyć powlekane ravioli na przygotowanej blasze do pieczenia. Mgiełkę lekko rozpylić sprayem do gotowania.
Piec, aż chrupiące i złoty kolor, obracając raz w połowie, 10 do 12 minut w sumie.
Niech ostygnie lekko i służyć z sosem marinara do zanurzenia, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetne wybory do Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.