Chrupiące Pieczone Paluszki Rybne Z Sosem Ogórkowo-Koperkowym

Chrupiące pieczone paluszki rybne z sosem ogórkowo-koperkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 290 kalorii, 24g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz majonez, przyprawy kreolskie, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę uniwersalną, możesz podążać za tym daniem głównym z Cynamon cukier soda chleb jako deser. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chrupiące Chrupiące Pieczone Paluszki Rybne Z Sosem Jogurtowym Herbed, Chrupiące paluszki rybne z sosem tatarskim, oraz Paluszki rybne Halibut z sosem tatarskim koperkowo-kaparowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia do pieczenia blachy z silikonową matą do pieczenia lub pergaminem i odstawić. Utwórz pogłębiania stacji poprzez umieszczenie mąki w jednej płytkiej misce, jajka, mleko i 1/4 łyżeczka kreolski przyprawy w drugiej płytkiej misce i panko i pozostałe kreolski przyprawy w trzeciej misce.
Ubić jajka i mleko do połączenia. Panko wymieszać z przyprawami.
Filety z tilapii pokroić w paski i posmarować mąką, następnie mieszaniną jajek, a następnie panko.
Umieścić na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi kawałkami ryby.
Piec 12-15 minut w zależności od grubości ryby. Ryba jest całkowicie gotowana, gdy jest nieprzezroczysta i łatwo się płatkuje.
Wyjąć i odstawić na bok.Do sosu, połączyć wszystkie składniki razem w małej misce i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.Wyciśnij cytrynowe kliny na ciepłej rybie i polej sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris