Chrupiące pazury potwora
Crunchy Monster Claws trwa około 30 minut od początku do końca. Ta przystawka zawiera 139 kalorii, 10 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Za 53 centy za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15 osobom. Jest idealny na Halloween. Mieszanka mąki, piersi z kurczaka, bułki kukurydzianej i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 43%. Podobne przepisy to Pazury Potworów z Sosem, Mózgi Potworów {Halloween Monster Blog Party} i Niedźwiedzie Szpony.
Instrukcje
Pokrój żółtą paprykę na 15 trójkątów; odłożyć na bok. W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę i 2 łyżeczki przyprawy Cajun.
Umieść jajka w płytkiej misce. W innej płytkiej misce połącz okruchy płatków kukurydzianych, zieloną cebulę i pozostałą przyprawę Cajun.
Umieść kilka kawałków kurczaka w torbie; zamknąć i wstrząsnąć do pokrycia. Zanurzaj w jajkach, a następnie w mieszance bułki tartej.
Ułożyć na natłuszczonej blasze do pieczenia. Powtarzać.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu, aż sok będzie klarowny.
Wytnij małe nacięcie na jednym końcu każdego paska kurczaka; włóż do każdego trójkąt pieprzowy.
Podawać z sosem barbecue.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień z przyjemnymi aromatami, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Na podniebieniu miękkie i świeże.