Chrupiące Otręby Francuskie Tosty
Przepis Chrupiące otręby francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w około 18 minut. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 322 kalorie, 12g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz płatki płatków zbożowych otręby, niskosłodzona pomarańczowa marmolada, jajka plus białka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiące Francuskie Tosty, Chrupiące Francuskie Tosty, oraz Chrupiące Francuskie Tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
4 kromki chleba posmarować po 1 łyżce serka śmietankowego, pozostałe 4 kromki posmarować po 1 łyżeczce Marmolady.
W płytkiej misce ubić całe jajka, białka, skórkę z pomarańczy i sok oraz wanilię.
Umieścić płatki otręby w zamykanej plastikowej torbie i zmiażdżyć wałkiem do ciasta lub rękami.
Wlać okruchy na talerz. Zanurz obie strony każdej kanapki w mieszaninie jaj, a następnie w okruchach, delikatnie naciskając okruchy na chleb.
Podgrzać 1 łyżka oleju i masła każdy na patelni lub patelni na średnim ogniu.
Dodać kanapki w partiach i gotować, aż zewnętrzne są złote i wnętrza są stopione, 3 do 4 minut na stronie. (
W razie potrzeby dodaj więcej oleju i masła.)
Kanapki tosty francuskie pokroić w trójkąty.
Ostudzić przed podaniem maluchom, ponieważ serek może stać się dość gorący.
W razie potrzeby posyp cukrem cukierniczym, a dzieci nawet nie poproszą o syrop!