Chrupiące i słodkie pierogi z dyni
Chrupiące ' N ' słodkie pierogi z dyni mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 83 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 340 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz dynię, cukier puder, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pan Smażone Chrupiące Warzywne Pierogi Tofu, Tajskie zielone curry pierogi wieprzowe w sosie kokosowym z chrupiącą smażoną szalotką, oraz Pierogi Z Dyni.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać 5 pierwszych składników.
Ułóż opakowanie 1 won ton na czystej, płaskiej powierzchni. (Pozostałe opakowania przykryj folią lub wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wyschnięciu.) Lekko zwilżyć brzegi owijki wodą.
Miejsce około 2 łyżeczki. mieszanka dyni w środku opakowania; złożyć 2 przeciwległe rogi razem na mieszaninie dyni, tworząc trójkąt. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić, usuwając wszelkie kieszenie powietrzne. Przykryć folią lub wilgotną ściereczką. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami i mieszaniną dyni.
Wlać olej na głębokość 3 cali w holenderskim piekarniku; podgrzać do 37
Smażyć pierogi, 3 na raz, około 20 sekund z każdej strony lub do złotego brązu i brzegów są chrupiące.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Posypać cukrem pudrem i podawać od razu.
Chrupiące, słodkie pierogi czekoladowo-orzechowe: Pomiń 5 pierwszych składników.
Ubij razem 1/2 (8-oz .) opakowanie zmiękczonego twarogu, 1 szklanka pasty z orzechów laskowych i 3 łyżki. mąka uniwersalna do wymieszania i wygładzenia. Postępuj zgodnie z zaleceniami, zaczynając od kroku
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Nutelli do smarowania orzechów laskowych.