Chrupiące Filety Z Guacamole
Chrupiące filety z Guacamole mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 1003 kalorii, 76g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Na 9,52 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filety rybne tilapia, cebulę, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Dr. Pepper ciasto z mąką gotowane lukier jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Spróbuj Chrupiące Filety Rybne, Chrupiące filety rybne zuzi, oraz Chrupiące Pieczone Filety Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować guacamole przez pokrojenie cebuli, cięcia pomidorów, i zgniatanie czosnku.
Wymieszaj te składniki z dojrzałym awokado i przyprawą z solą, pieprzem, kolendrą i tabasco.Smażyć rybę przez 5 minut.Zmiażdż chipsy tortilla rękami.
Umieść rybę na talerzu, użyj widelca, aby rozprowadzić guacamole na rybie i ukoronuj rybę chrupiącymi pokruszonymi chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.