Chrupiące Duszone Golonki Wieprzowe

Chrupiące Duszone Golonki Wieprzowe
Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście laurowe, szalotki, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Golonki Wieprzowe Duszone, Golonki Wieprzowe Duszone, oraz Golonki Wieprzowe Duszone W Piwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz duży garnek lub holenderski piekarnik z olejem arachidowym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać czosnek, seler i cebulę. Gotować, aż warzywa są rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj trzonki do garnka wraz z solą, pieprzem, zatoką i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Wlać bulion z kurczaka i wino, a następnie dodać wystarczającą ilość wody, aby ledwo przykryć trzonki. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Wyjmij uchwyty z garnka i ustaw na stojaku z drutu na tacy z arkuszami. Pozostawić do odsączenia i ostygnięcia, 25 do 30 minut. Jeśli masz czas, możesz również umieścić trzonki w lodówce, odsłonięte, na 2 do 3 godzin (to naprawdę pomoże wysuszyć zewnętrzne trzonki, aby po ich usmażeniu stały się super chrupiące, a także nie rozpryskują się tak bardzo).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Ostudzone i osuszone trzonki osuszyć papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8
Rozgrzać 3 cale oleju z orzeszków ziemnych w głębokim, ciężkim garnku, takim jak holenderski piekarnik lub wysoki garnek magazynowy, do 350 stopni F. pracując partiami, ostrożnie dodaj trzonki do garnka, od strony skóry w dół. Przykryć i pozostawić lekko uchylone, aż olej osiądzie. Gotować, obracając raz, aż trzonki są złotobrązowe i chrupiące, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
9
Odcedzić i doprawić solą. Powtórz z pozostałymi trzonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
10
Podawać chrupiące, smażone golonki wieprzowe ze smażonym Kaparem i Gremolatą cytrynową i sosem chimichurri, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
Golonka WieprzowaGolonka Wieprzowa
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
11
Złote rodzynki umieść w misce z gorącą wodą z 1 łyżką miodu i delikatnie wyciśnij je tylną łyżką, aby je ponownie urosły. Nawodnić przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote RodzynkiZłote Rodzynki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Odcedzić i odstawić.
13
Rozgrzać 1/2-calowy olej do 350 stopni F w patelni saute na średnim ogniu. Podsmaż kapary przez 30 do 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Odcedzić i odstawić.
15
Pietruszkę, skórkę z cytryny, sok z cytryny, szalotkę, czosnek, pozostałą 1 łyżkę miodu, podsmażone kapary i rodzynki wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
16
Skropić oliwą z oliwek i odstawić, aby smaki Się Razem, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów

Składniki

23 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz2(może być lub przeglądać)cały czarny pieprzcały czarny pieprz796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikapary, osuszonekapary, osuszone2sklasyfikowany trener motywacyjny 200-prądowyseler naciowyseler naciowy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino2gałązkipokroić w kliny, 1 )pokroić w kliny, 1 )1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropieniaczosnek mielonyczosnek mielony6goździkiczosnek obranyczosnek obrany796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizłote rodzynkizłote rodzynki2(zima)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzygotowany sos chimichurri, do podawania, opcjonalniePrzygotowany sos chimichurri, do podawania, opcjonalnie1Sok z cytrynySok z cytryny2(zima)sól koszerna, plus dodatkowo do przyprawsól koszerna, plus dodatkowo do przypraw4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1(może być lub przeglądać)srebrne nonpareilesrebrne nonpareile9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniskosodowy rosół z kurczakaniskosodowy rosół z kurczaka2(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula, ćwiartkacebula, ćwiartka596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża pietruszka włoskaposiekana świeża pietruszka włoska4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej z orzeszków ziemnych, do głębokiego smażeniaOlej z orzeszków ziemnych, do głębokiego smażenia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPinot noir, do serwowaniaPinot noir, do serwowania3golonki wieprzowegolonki wieprzowe1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiśrednie szalotki, drobno pokrojone w kostkę (ośrednie szalotki, drobno pokrojone w kostkę (o4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej roślinny do smażeniaOlej roślinny do smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn