Chrupiące Cynamonowe Orzechy Włoskie
Chrupiące cynamonowe orzechy włoskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 974 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $3.19 za porcję. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką białko jaja, cukier granulowany, zmielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Orzechowy łosoś z zielenią czosnkową i orzechami włoskimi, Zupa z dzikich grzybów z rukolą i orzechami włoskimi i bułkami z parmezanem z masłem ziołowym, oraz Orzechy włoskie z cukrem cynamonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C). Przygotuj galaretkę w sprayu do gotowania.
W dużej misce ubić białko z cukrem.
Wymieszać cynamon, ekstrakt z wanilii i sól razem w małej misce; mieszać do mieszaniny jaj. Złożyć orzechy włoskie do mieszaniny do pokrycia; rozprowadzić na przygotowanej galaretki roll pan.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż powłoka na orzechach będzie chrupiąca, około 1 godziny 15 minut. Ostudzić orzechy 5 minut przed podaniem.