Chrupiące Chipsy Z Parmezanu

Chrupiące Chipsy Z Parmezanu
Chrupiące parmezan dyni Chips może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 194 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rozmaryn, sól koszerna, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pełnoziarniste Penne z sosem z dyni i pieczonym kalafiorem + chrupiące kręgi parmezanu, Pieczone Frytki Z Parmezanem, oraz Chipsy Z Dyni.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: termometr do głębokiego smażenia, mandolina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
MandolinaMandolina
2
Usunąć górną część cylindra dyni i obrać obieraczką do warzyw. Odrzuć lub użyj części żarówki na coś innego. Używając mandoliny, drobno pokroić okrągłe wióry z obranego cylindra i przytrzymać w lodowatej wodzie przez 30 minut, aby schłodzić. Rozgrzać 2 do 3 cali oleju w garnku na bazie ciężkich do 320 stopni F dodać świeże zioła i smażyć, aż przestaną skwierczeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
świeże Ziołaświeże Zioła
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
MandolinaMandolina
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Wyjąć z oleju i osuszyć na papierowych ręcznikach. Suszone wióry między ręcznikami papierowymi, a następnie smażyć w małych partiach przez 2 do 3 minut, aż złocisty i chrupiący. Doprawić solą i natrzeć świeżym startym parmezanem i pokruszonymi ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn