Chrupiące Chimichangas
Chrupiące Chimichangas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 816 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, krem KARTONOWY, kiełki pszenicy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Chimichangas, Chimichangas, oraz Chow Down Chimichangas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować chorizo, mielona wołowina, cebula, i zielony pieprz w dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając, aż mięso kruszy; odcedzić. Wmieszać fasolę i kolejne 3 składniki.
Owiń tortille w folię aluminiową; podgrzewaj w temperaturze 350 przez 15 minut. Pracując z 1 tortillą na raz, łyżka około 1/3 szklanki mieszanki mięsa tuż poniżej środka tortilli. Wchodzisz na lewej i prawej stronie tortilla częściowo dołączyć nadzienie. Złóż pozostałe krawędzie, tworząc prostokąt i zabezpiecz drewnianym kilofem. Powtórz procedurę z pozostałymi tortillami i mieszaniną mięsa.
Wlać olej roślinny na głębokość 2 do 3 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Tortille smażyć na rozgrzanym oleju od 1 do 2 minut lub do złotego koloru.
Umieścić chimichangas na nieczystej blasze do pieczenia.
Posypać serem. Broil 5 1/2 cala od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 1 minutę lub do topienia sera. Top z guacamole, śmietana, pomidory i oliwki.