Chrupiąca Sałatka Zimowa z winegretem imbirowo-czosnkowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj chrupką zimową sałatkę z winegretem imbirowo-czosnkowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 149 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu ryżowego, oliwy z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest idealny do Zima. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa z makaronem czosnkowo-imbirowym z zielenią zimową, Chrupiąca Sałatka Zimowa z sosem z Gorgonzoli Klonowej, oraz Sałatka Zimowa z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, lekko wrzucić radicchio i endywii. Na średniej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i imbir i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać ocet. Wymieszać vinaigrette i wlać go na sałatkę.
Posypać solą, dobrze wrzucić i podawać.