Chrupiąca Sałatka Z Rzodkiewki I Kalafiora

Chrupiąca Sałatka Z Rzodkiewki I Kalafiora
Chrupiąca Sałatka z rzodkiewki i kalafiora to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 5. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz vinaigrette, rzodkiewki, kwiatki kalafiora i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Chrupiąca sałatka z rzodkiewki i pomidorów, Sałatka Z Kalafiorową Rzodkiewką, oraz Sałatka z kalafiorem i rzodkiewką.

Instrukcje

1
Połączyć 1 duża głowa sałata Bibb, posiekane; 1 (6-uncja) rzodkiewki pakiet, w plasterkach; 1 szklanka małych kwiatów kalafiora; 1 (8-uncja) może Wielkie fasoli Północnej, osuszone i opłukane; i 1/3 Puchar tłuszczu winegret wolny w dużej misce; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
Fasola WielkokwiatowaFasola Wielkokwiatowa
Sałata MaślanaSałata Maślana
VinaigretteVinaigrette
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia50
Magazyn