Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów przystawki, więc dać chrupiące sałatki z pikantnym Ranczo Dressing spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 196 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, ostry sos, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiąca panierowana Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem Ranczo, Pikantny Dressing Ranch, oraz Sunday ' s Special House Dressing-szukasz sosu sałatkowego, który jest kremowy, pikantny i wypełniony świeżymi ziołami? Możesz łatwo zrobić ten sos sałatkowy w domu dla podobnych receptur.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia, następnie pokruszyć lub posiekać boczek wraz z lepkim tymiankiem i odstawić. W blenderze dodać szczypiorek, czosnek, maślankę, majonez, sok z cytryny, skórkę z cytryny i ostry sos. Blitz aż gładko. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Sałatę ułożyć na półmisku, skropić sosem maślanym, a przed podaniem posypać pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kawałki Prawdziwego Boczku
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Srebrne Nonpareile
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji