Chrupiąca Sałatka z kurczakiem wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, czosnek w proszku, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka Z Kurczakiem I Nam Jimem, Chrupiąca Sałatka Z Kurczakiem, oraz Chrupiąca Sałatka z kurczaka BLT.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 4 składniki w płytkim naczyniu; dobrze wymieszać.
2
Połączyć białko z mlekiem. Kurczaka zanurzyć w mieszaninie białek jaj; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Pasek Skórki Cytrynowej
3
Umieść kurczaka na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Piec w 350 przez 35 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Połączyć sałaty, kapusta, marchew, i zielona cebula; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
6
Połączyć ocet i pozostałe składniki; wlać mieszaninę sałaty, i dobrze wrzucić. Mieszankę sałaty podzielić równomiernie pomiędzy poszczególne talerze. Wierzch równomiernie z paskami kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala