Chrupiąca Sałatka z kalmarów i kraba kamiennego z czerwoną papryką-winegret z Mango, miętą, kolendrą i papryką wiśniową

Chrupiąca Sałatka z kalmarów i kraba kamiennego z czerwoną papryką-winegret z Mango, miętą, kolendrą i papryką wiśniową
Chrupiąca Sałatka z kalmarów i kraba kamiennego z czerwoną papryką-winegret z Mango, mięta, kolendra i papryka Wiśniowa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 796 kalorii, 28g białka, oraz 45g tłuszczu na porcję. Za $5.22 za porcję, ten przepis okładki 44% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką liście kolendry, sól i pieprz, liście kolendry i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wodę, możesz podążać tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka z kalmarów i śliwek z kolendrą, miętą i orzeszkami ziemnymi, Spiralizowana czerwona kapusta kalarepa Slaw z winegretem z kolendry, oraz Sałatka z kraba, krewetek i Mango z winegretem Yuzu dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj na gładką masę; dopraw miodem, solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W przypadku sałatki z krabów i kalmarów: napełnij duży rondel do połowy olejem i podgrzewaj, aż osiągnie 350 stopni F na termometrze do smażenia w głębokim tłuszczu. Wyłóż duży talerz lub blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi, odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
KrabKrab
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Wymieszaj mąkę i 1 1/2 szklanki wody w dużej misce i dopraw solą i pieprzem. Mieszanka powinna przypominać ciasto krepowe; jeśli jest zbyt gęsty, dodawaj więcej wody po kilka łyżek na raz. Następnie dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dopraw kalmary i kraby solą i pieprzem i pracując partiami, zanurz 1/3 kalmarów w cieście z mąki ryżowej i pozwól, aby nadmiar kapał. Smażyć na lekko złoty kolor i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
KrabKrab
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
5
Wyjmij łyżką cedzakową i osusz na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym i natychmiast dopraw solą. Powtórz z pozostałymi kałamarnicami i krabami, zanurzając w cieście, a następnie smażąc partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
KrabKrab
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Umieść warzywa w misce i skrop około 1/4 szklanki winegret z mango i czerwonej papryki i dopraw solą i pieprzem. Ułóż zielenie na półmisku i ułóż na wierzchu pokrojoną w plasterki papryczkę wiśniową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
ZieloniZieloni
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Umieść kalmary i kraba na obwodzie półmiska, skrop wszystko winegretem i udekoruj liśćmi kolendry i posiekaną miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
KrabKrab
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn