Chrupiąca sałatka jarzynowa z Podsmażonym groszkiem i rzodkiewką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chrupiącej sałatki warzywnej ze smażonym groszkiem i rzodkiewką. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 245 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grochu, sól koszerna, fasola fava i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Smażone rzodkiewki i groszek cukrowy z koperkiem, Grillowane pasztety z kurczaka z sałatką ziołową i smażoną rzodkiewką, oraz wiosenna sałatka ze szparagami, groszkiem + rzodkiewką.
Instrukcje
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia. Napełnij miskę lodowatą wodą.
Wyciąć szczelinę w podstawie każdego pomidora i blanszować je we wrzącej wodzie, aż ich skórki zaczną się dzielić, około 15 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć pomidory do lodowatej wody, aby ostygły, a następnie odcedzić i obrać.
W tej samej wodzie, gotować fasolę fava aż tylko miękkie, 2 protokół.
Wyjąć i lekko ostudzić, a następnie obrać. Blanszować groszek, aż będzie miękki, 2 minuty.
W średniej misce ubijamy 3 łyżki oliwy z oliwek z sokiem z cytryny i doprawiamy solą. Za pomocą noża do parowania przyciąć łodygi karczocha i oderwać twarde zewnętrzne liście, aż dojdziesz do jasnozielonych wewnętrznych liści. Za pomocą ząbkowanego noża odetnij górną trzecią część karczochów. Przyciąć DNA i łodygi.
Przetnij karczochy na pół wzdłuż. Za pomocą łyżeczki Usuń Dławiki, jeśli takie istnieją. Cienko pokroić karczochy wzdłuż, dodać je do dressingu i wrzucić do herbu.
Dodaj obrane pomidory i fasolę fava i ponownie wrzucić.
Na średniej patelni, podgrzać 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Dodać rzodkiewki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 2 protokół.
Dodać blanszowany groszek i gotować, mieszając, przez 1 minutę. Doprawić solą.
W średniej misce wrzucić rukolę z pozostałymi 1 1/2 łyżeczkami oliwy z oliwek i skórką z cytryny i przenieść na talerze. Top z karczochem sałatka i rzodkiewki i grochu; podawać.