Chrupiąca pieczona wieprzowina z sosem miodowo-musztardowym

Chrupiąca pieczona wieprzowina z sosem miodowo-musztardowym
Chrupiąca pieczona wieprzowina z sosem miodowo-musztardowym zajmuje ok. 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 100g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1049 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.25 za porcję. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest lubiany przez 55 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz schab, oliwę z oliwek, czysty miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Z Miodem I Musztardą, Pieczeń Wieprzowa Miodowo-Musztardowa, oraz Pikantna Pieczeń Wieprzowa Miodowo Musztardowa.

Instrukcje

1
Piekarnik do 240C / 220C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Poklep wieprzowinę papierem kuchennym. Lekko natrzeć olejem i obficie posypać solą. Gotować przez 20 minut, wyłączyć piekarnik do 190C / 170C wentylator / gaz 5, następnie gotować przez 30 min na 500g (około 2 godz.).
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć z puszki, położyć na talerzu i luźno przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Wylać nadmiar tłuszczu z puszki.
5
Dodaj bulion do puszki, następnie wymieszaj, aby włączyć soki mięsne i lepkie kawałki na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Wlać przez sito do małej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać musztardę, miód i tymianek, a także soki z mięsa spoczynkowego. Wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż zacznie sypać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Podawać razem z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na chrupiące. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn