Chrupiąca Marynowana Sałatka
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Chrupiąca marynowana sałatka może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 155 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kapustę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chrupiące, Pikantne Kiszone Winogrona, Crunchy Asian Ramen Noodle Salad (A.k. A. simply the Best Potluck Salad EVER), oraz Chrupiąca Azjatycka Sałatka z makaronem Ramen (prawie najlepsza Sałatka Potluck kiedykolwiek).
Instrukcje
Chrupiąca Marynowana Sałatka
Składnik2 kg ogórków perskich 1/2 l rzodkiewki (czerwona lub biała) 1/2 białej kapusty, rozdrobnionej1 / 2 szklanki świeżego mielonego koperku6 łyżki octu winnego (lub więcej do smaku) 1/2 szklanki oliwy z oliwek extra virgin2 łyżeczki soli (lub więcej do smaku)
Porcje: 8-10 porcji sałatkowych
Klucz koszerny: Pareve, Koszerny na Paschę