Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać chrupiące Sałatka Lato z Jalapeno Ranch Dressing spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sok z limonki, jicamę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiąca Letnia sałatka z sosem Jalapeno Ranch, Chrupiąca panierowana Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem Ranczo, oraz Letnia sałatka posiekana z sosem Ranczo.
Instrukcje
1
Miejsce dressing, papryka jalapeno, kolendra i sok z limonki w blenderze lub pojemniku robota kuchennego; przykryć. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wrzucić jicama, marchew, seler i pomidory w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)