Chrupiąca Kora Orzechowa

Chrupiąca Kora Orzechowa
Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 152 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jeśli 21 centów za porcję spada w budżecie, chrupiąca Kora orzechowa może być super bezmleczne przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz powłoki cukierków, masło orzechowe, prażone orzeszki ziemne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kora Wielkanocna: Na Dwa Sposoby (Kora Jajka Kremowego I Kora Jelly Bean), Chrupiące Masło Orzechowe Steel Cut Owsianka + Happy National Peanut Day, oraz Kora Orzechowo-Rodzynkowa.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej podgrzać powłokę cukierkową przy 70% mocy przez 1 minutę; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa w dodatkowych odstępach 10-20 sekund, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać pozostałe składniki. Upuść, upuszczając łyżki stołowe na woskowany papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Odstawić do Ustawienia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia1
Magazyn