Chrupiąca Kora Ciastek Owsianych
Chrupiąca Kora ciastek owsianych może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier granulowany, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Chrupiąca Kora Ciastek Owsianych, Owsiane Ciasteczka Czekoladowe: Chrupiące, Żujące, Ciasteczkowe, oraz Chrupiąca Kora Miętowa.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia cookie arkusz z gotowania pergaminu papieru.
W dużej misce, wymieszać masło, brązowy cukier, cukier granulowany i wanilia. Wymieszać z mąką, sodą oczyszczoną i solą. Delikatnie wymieszać z owsem i płatkami. Na arkuszu ciastek naciśnij ciasto na prostokąt 12x10 cali o grubości około 1/4 cala. (Ciasto na początku będzie kruche.)
Piec 20 minut lub do firmy i złoty kolor. Schłodzić 10 minut; wyjąć do regału chłodzącego z dołączonym papierem do pieczenia. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut. Rozbij ciastko na nieregularne kawałki. Zanurz w roztopionej czekoladzie.