Chrupiąca Ciecierzyca
Chrupiąca ciecierzyca może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciecierzycę, sól koszerną, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiąca Ciecierzyca, Kapusta Indyjska z chrupiącą, chrupiącą ciecierzycą, oraz chrupiąca miodowo-migdałowa ciecierzyca pieczona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zawiń ciecierzycę w ręcznik; lekko zwiń, aby poluzować Skórki. Odrzuć Skórki.
Połącz ciecierzycę z pozostałymi składnikami. Ułóż na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę i 40 minut, mieszając co 20 minut.