Chrupiący Boczek Z Brązowym Cukrem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać chrupiące brązowy cukier boczek spróbować. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 6 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wędzonego boczku hickory, mocno brązowego cukru, popękanego pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Boczek Z Brązowym Cukrem, Gofry Z Boczkiem Z Brązowego Cukru, oraz Ciastka Z Boczkiem Z Brązowego Cukru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić plastry boczku na pół.
Połącz cukier i pieprz w płytkim naczyniu. Boczek pogłębiać w mieszaninie cukrowej, wytrząsając nadmiar.
W razie potrzeby przekręć każdy plasterek boczku.
Umieść boczek w jednej warstwie na lekko nasmarowanym blasze do pieczenia w blasze wyłożonej folią aluminiową.
Piec w 425 przez 20 do 25 minut lub do chrupkości. Przed podaniem odstawić boczek do ostygnięcia.