Chrupiący Łosoś Dijon

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącego łososia Dijon. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 202 kalorie, 24g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Jeśli masz japońską bułkę tartą, pełnoziarnistą musztardę dijon, filety z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Chrupiący Chrupiący Kurczak Dijon, Chrupiący pieczony dorsz ze szparagami i kremem cytrynowym, oraz Crunchy Chicken Faszerowane Waffle Pops & Maple Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać filety solą i pieprzem; rozprowadzić musztardę na wierzchu i bokach każdego fileta. Nacisnąć bułkę tartą na każdy filet.
Umieścić filety na lekko nasmarowanym stojaku z drutu na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Piec 12 do 15 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rochioli Estate Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.