Chrupiące Ptysie Ziemniaczane

Chrupiące Ptysie Ziemniaczane
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, chrupiące ptysie ziemniaczane mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 8G tłuszczu i w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 12. 480 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, soli, mleka i sera cheddar. Wiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chrupiące smakołyki ryżowe Reese ' s Puffs, Ptysie Ziemniaczane, oraz Ptysie Ziemniaczane.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym rondlu; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować bez przykrycia 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedź; wróć do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Zetrzyj ziemniaki, stopniowo dodając mleko, masło i sól; wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
4
Przełóż do dużej miski; wstaw do lodówki pod przykryciem, 2 godziny lub do uzyskania wystarczającej twardości do uformowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
W płytkim naczyniu połącz płatki kukurydziane i sezam. Uformuj mieszankę ziemniaczaną w 1-1 / 2 cala. kulki; zwiń w mieszankę płatków kukurydzianych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
6
Ułóż na blasze do pieczenia; przykryj i zamroź, aż będzie jędrna.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Przenieś do zamykanych plastikowych torebek do zamrażania. Zamrozić do 3 miesięcy.
8
Do podania: Rozgrzej piekarnik do 400°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
9
Ułóż mrożone ptysie ziemniaczane na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tater TotsTater Tots
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Piec 15-20 minut lub na złoty kolor i podgrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia21
Magazyn