Chrupiące ciasteczka owsiane i zbożowe
Chrupiące ciasteczka owsiane i zbożowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 744 kalorie, 8G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, cukier granulowany, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Podobne przepisy to Crunchy Cereal Trail Mix, Chrupiące Płatki Śniadaniowe, oraz Chrupiące płatki owocowo-orzechowe.
Instrukcje
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól połączyć w małej misce.
Ubij masło, cukier granulowany i brązowy cukier na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego miksera elektrycznego 2 minuty lub do dobrze wymieszanego.
Dodać jajko i wanilię, ubijając do wymieszania.
Dodać olej, ubijając aż do wymieszania.
Dodać mieszaninę mąki, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Dodać owies i 3 kolejne składniki, ubijając do wymieszania.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki.
Umieść na blasze do pieczenia i delikatnie spłaszczyć zębami widelca.
Piec w 325 przez 12 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane.
Wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.