Chrupiąca Salsa Jicama Z Blue Corn Chips
Chrupiąca Salsa Jicama z niebieskimi frytkami kukurydzianymi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieczonych chipsów kukurydzianych, papryka, jicama i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipsy Jicama z salsą Mango, Jicama, Black Bean & Corn Salsa, oraz Tacos wieprzowe z kukurydzą-Jicama Salsan i Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 3/4 szklanki pokrojonej w kostkę obranej jicama, 1/2 szklanki posiekanej czerwonej papryki, 2 łyżki posiekanej czerwonej cebuli, 1 ząbek mielonego czosnku, 2 łyżki posiekanej świeżej kolendry i 2 łyżki świeżego soku z limonki w średniej misce.
Podawać z pieczonymi niebieskimi wiórkami kukurydzianymi.