Chrupiąca sałatka warzywna z gruszkami i kremowym sosem Cheddar
Chrupiąca sałatka jarzynowa z gruszkami i kremowym sosem Cheddar jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy laskowe, seler, klasyczny ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiąca sałatka jarzynowa z meksykańskim sosem Mango, Sałatka z rukoli z gruszkami i kremowym sosem z koziego sera, oraz Chrupiąca Sałatka z brokułów z kremowym sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dużej miski z lodowatą wodą do chrupania włożyć posiekaną sałatę i odstawić na 15 minut. Opatrunek można przygotować w międzyczasie (patrz poniżej). Po 15 minutach odcedzić sałatę i obrócić do wyschnięcia.
Dodać pokrojony seler i gruszki, i delikatnie wrzucić. Sałatkę podzielić na sześć talerzy i łyżką sos na górze.
Każdą porcję posypać posiekanymi orzechami laskowymi.
Połącz wszystkie składniki w słoiku kufla i energicznie wstrząśnij, aby połączyć. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.