Chrupiąca Sałatka Kraut
Sałatka Crunchy Kraut to bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis na 3 porcje. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 2 g białka i 0 g tłuszczu. Za 74 centy za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga cukru, nasion selera, papryki i kiszonej kapusty. Tylko nielicznym osobom ten hor d'oeuvre naprawdę się podobał. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują chrupiącą azjatycką sałatkę z makaronem Ramen (znaną również jako w zasadzie najlepsza sałatka potluck EVER), chrupiącą azjatycką sałatkę z makaronem Ramen (znaną również jako w zasadzie najlepsza sałatka potluck EVER) i chrupiącą azjatycką sałatkę z makaronem Ramen (znaną również jako w zasadzie najlepsza sałatka potluck EVER).
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj kiszoną kapustę, seler, zieloną paprykę i cebulę; odłożyć na bok. W małym rondlu zagotuj cukier i ocet; gotować i mieszać przez 1 minutę lub do momentu rozpuszczenia cukru.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Zalać mieszaniną kiszonej kapusty; posypać nasionami selera. Wrzucić do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje ulubione dania w kategorii Sałatka. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Perrier-Jouet Grand Brut z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 57 dolarów za butelkę.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.