Christmas pudding cake pops

Christmas pudding cake pops
Christmas pudding cake pops wymaga około 2 godziny i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 462 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czekoladę, czekoladę, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Dobrze sprawdza się jako tania przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Christmas Elf Cake Pops, Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops), oraz Christmas Cookie Pops.

Instrukcje

1
Pulse Madeira ciasto w robocie kuchennym, aż masz drobne okruchy. Białą czekoladę rozpuścić w misce na gotującej się wodzie lub w kuchence mikrofalowej. Kupione w sklepie ciasto madeira może różnić się teksturą, więc być może trzeba dodać trochę więcej rozpuszczonej białej czekolady, aby mieszanina trzymać się kulek. Skórkę pomarańczową wymieszać z czekoladą, a następnie ręcznie ułożyć w okruchy czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
MaderaMadera
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Uformuj 10 małych kulek wielkości trufli, a następnie delikatnie tocz w dłoniach, aby wygładzić powierzchnię. Ułóż kulki na talerzu obiadowym wyłożonym pergaminem do pieczenia. Przechowywać w lodówce przez 30 minut, aby mieszaninę ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Rozpuść gorzką czekoladę w kuchence mikrofalowej lub nad miską tylko gotującej się wody. W roztopionej czekoladzie zanurz patyczek lolly o średnicy około 1,5 cm i w połowie drogi wbij w kulkę tortową. Powtórz z pozostałymi kulkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połóż je z powrotem na talerzu. Wróć do lodówki na pięć minut.
5
Dip ciasto wyskakuje jeden na raz do roztopionej czekolady, pozwalając nadmiar czekolady kapać i spin wyskakuje wyrównać powierzchnię. Poke wyskakuje do kawałka polistyrenu lub ciasto pop posiadacza, jeśli masz jeden, utrzymanie wyskakuje od siebie. Pozostawić na około pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
6
Białą czekoladę rozgrzać w kuchence mikrofalowej lub na patelni z gotującą się wodą. Pozostawić do ostygnięcia na kilka minut, aż do uzyskania gęstej, płynnej konsystencji. Jeśli czekolada jest zbyt gorąca, stopi ciemną czekoladę pod spodem, więc upewnij się, że nie przegrzać go. Łyżka niewielką ilość na wierzchu ciasto wyskakuje i przechylić je tam iz powrotem tak, że biegnie po bokach trochę. Jeśli masz ozdoby z ostrokrzewu, ustaw po jednym na każdym popie. Jeśli używasz wisienki do pisania, odczekaj kolejne 20 minut, aż biała czekolada się ustawi. Aby uniknąć zakwitu na czekoladzie, przykryć ciasto wyskakuje w czekoladzie w dniu, w którym chcesz je zjeść lub najwcześniej dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Pisanie OblodzeniaPisanie Oblodzenia
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Rura na liściach ostrokrzewu z Zielonym lukrem i dwoma małymi kropkami na jagody za pomocą czerwonego. Po zakończeniu przechowuj je w chłodnym miejscu, choć nie w lodówce
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cake Pop świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn