Christmas Fudge Pops
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Boże Narodzenie Fudge Pops spróbować. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 22. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, odparowane mleko, papierowe patyczki do lizaków i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Christmas Cookie Pops, Christmas Elf Cake Pops, oraz Choinka crispy pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 11x7-calowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia lub 9-calowy kwadratowy patelnia z folią, rozciąganie folii 1 cal na 2 przeciwległych stronach patelni; folia smarowana masłem.
W 3-ćwiartkowym ciężkim rondlu wymieszaj cukier, mleko, masło, Pianki i sól.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 5 minut, stale mieszając. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Wymieszać w czekoladzie i wanilii, aż mieszanina może być mieszana gładko.
Wlać na patelnię. Natychmiast posypać nonpareils. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Użyj folii do wyciągnięcia krówki z patelni. Z 2-calowym foremką do ciastek w kształcie choinki, Wytnij krówkę. Włóż 1 drążek do dołu każdego wycięcia. W małej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy waniliowe i skrócenie na średnim (50%) 30 do 45 sekund; mieszać, aż chipsy można mieszać gładko.
Mżawka nad gładką stroną krówki.