Christmas Cookie Bowl
Christmas Cookie Bowl to hor d ' oeuvre, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 9g tłuszczu i w sumie 488 kalorii. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jeśli masz pod ręką barwnik spożywczy, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do Boże Narodzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 97 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 37%, to danie nie jest tak ogromne. Boże Narodzenie w misce, Boże Narodzenie w misce, oraz Boże Narodzenie w ciasteczku są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukier.
Dodaj melasę i wodę; dobrze wymieszaj.
Połącz mąkę, ziele angielskie, imbir, gałkę muszkatołową i sodę oczyszczoną.
Dodaj do kremowej mieszanki; dobrze wymieszaj. Przykryj i schłódź przez co najmniej 3 godziny.
Spryskaj zewnętrzną część 1-1 / 2-qt. żaroodporna szklana miska ze sprayem do gotowania. Odwróć miskę i umieść na nie natłuszczonej blasze do pieczenia. Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj schłodzone ciasto na 1/4 cala.- gruby okrąg. Delikatnie przenieść ciasto koło na zewnątrz miski; naciśnij ciasto mocno wokół miski. Wykończenia krawędzi ciasta 1 w. powyżej obręczy miski z nożem do ciasta lub nożem. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałe ciasto do wykorzystania na ciasteczka.
W razie potrzeby użyj 1-in. drzewo Cookie cutter wyciąć kształty wokół miski ciasta. (Pamiętaj, aby odwrócić foremkę do ciastek, aby po obróceniu miski prawą stroną do góry kształty były również prawą stroną do góry.) Schłodź przez 20 minut.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do lekkiego zrumienienia brzegów. Fajne pierniki na misce. Delikatnie przekręć dno miski z piernika, aż się uwolni; odwróć i ostrożnie wyjmij miskę.
Umieść miskę na 9 cali. talerz lub talerz.
Dodaj cukierki wokół dna miski.
Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj zarezerwowane ciasto do 1/4 cala. grubość.
Wytnij 2-1/2-in. foremki do ciastek.
Umieść wycięcia na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub do lekkiego zrumienienia brzegów.
Wyjmij na ruszt, aby całkowicie ostygł.
W dużej misce ubij masło, cukier cukierniczy, wanilię i tyle mleka, aby uzyskać konsystencję. Odcień według uznania. Udekoruj ciasteczka według uznania i podawaj w misce.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Ruinart Brut rosé (pół butelki). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 56 dolarów.
![Ruinart Brut Rose (półbut)]()
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.