Chowder z kukurydzy i czerwonej papryki

Chowder z kukurydzy i czerwonej papryki
Chowder z kukurydzy i czerwonej papryki może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zup. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis wegetariański serwuje 8 i kosztuje 1,05 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, pieprzu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżką wynik 41% to danie jest dobre. Spróbuj A-kukurydza-Ing Grace: Risotto z czerwonej papryki, kukurydzy i boczku, Chowder Z Kukurydzą I Pieprzem, oraz Chowder Kukurydziany Ze Śmietaną Z Czerwonej Papryki podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Seler, czosnek, cebula, czerwona papryka, 3/4 łyżeczki (3 mL) soli i 1/4 łyżeczki (1 mL) pieprzu przez około 5 minut lub do zmiękczenia cebuli. Wymieszać z bulionem, ziemniakami, kukurydzą i 2 szklankami (500 mL) wody; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut lub aż ziemniaki będą prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Zwiększ ciepło do medium.
4
Mąkę ubijamy do śmietany i stopniowo mieszamy do garnka. Dusić na wolnym ogniu, często mieszając, przez około 5 min lub do lekko zgęstnienia (nie dopuścić do wrzenia). Doprawić do smaku solą i pieprzem do rozgrzanych misek i posypać bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn