Choucroute Garnie
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Choucroute Garnie może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 1276 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kiszoną kapustę, czerwone ziemniaki, knockwurst i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone przepyszne jabłka, możesz podążać za tym daniem głównym z Letnia Sałatka Owocowa Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Choucroute Garnie, Choucroute Garnie, oraz Choucroute Garnie.
Instrukcje
Włożyć szynkę do dużego rondla.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie, o 2 godziny.
Przenieść skoki do średniej miski. Gotować bulion aż zmniejszy się do 2 filiżanek, o 15 protokół.
Usunąć mięso z kości; wyrzucić kości.
Umieścić mięso hock w średniej misce. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Mięso i bulion przykryć osobno; schłodzić.)
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Podgrzać ciężki duży garnek na średnim ogniu.
Dodaj bratwurst i boczek. Sauté aż bekon jest chrupiące i bratwurst jest brązowy, o 10 protokół.
Umieścić w misce z mięsem skoszonym.
Dodaj cebulę, przyprawy i liście laurowe do tego samego garnka. Smażyć, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Dodaj jabłka; sauté 2 protokół.
Wymieszać z kiszoną kapustą.
Dodaj wszystkie mięso; naciśnij, aby zanurzyć.
Dodaj zarezerwowany bulion i wino. Gotować 10 minut. Przykryć choucroute i piec 1 1/2 godziny.
Tymczasem ziemniaki gotować w garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 18 minut.
Odcedzić; lekko ostudzić.
Ziemniaki pokroić na pół. Pokrojone boki zanurzyć w natce pietruszki. Na półmisku ułożyć kiszoną kapustę i mięso. Surround z ziemniakami.
Podawać z musztardami i chrzanem.