Choucroute Garni
Choucroute Garni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 5,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 717 kalorii, 29g białka, oraz 42g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kiełbasy, olej roślinny, jabłka granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jagody jałowca można śledzić to danie główne z Tarty z ginem i tonikiem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Choucroute Garni, Choucroute Garni, oraz Choucroute Garni.
Instrukcje
Podgrzej 2 łyżki tłuszczu w dużej ognioodpornej zapiekance na średnim ogniu. W partiach, dodać szynkę i żeberka zapasowe i gotować, obracając od czasu do czasu, o 5 protokół, aż rumiane.
Dodać cebulę do zapiekanki i gotować, aż zmięknie, o 3 protokół.
Dodaj jabłka, czosnek, ziarna pieprzu, jagody jałowca, tymianek i liście laurowe. Wymieszać z kiszoną kapustą. Do zapiekanki włożyć szynkę i żeberka i wymieszać bulion z piwem. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryj szczelnie i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Dusić przez 2 godziny.
Dodać ziemniaki, wciskając je do kiszonej kapusty, następnie przykryć i kontynuować gotowanie przez około 50 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem.
W międzyczasie podgrzej pozostały 1 łyżkę tłuszczu na patelni na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę i gotować, obracając, o 5 protokół, aż rumiane.
Łyżka na talerz i ułóż kiełbaski na wierzchu.
Posypać natką pietruszki i podawać na gorąco.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;