Chorizo z kurczaka na Komosie ryżowej z papryką
Chicken Chorizo na Quinoa z papryką może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 673 kalorie. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, oliwę z oliwek, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grecka Quinoa Chicken Faszerowane Papryki, Ziemniaki z papryką i Chorizo, oraz Chorizo I Papryka.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać w pokrojonej w kostkę cebuli i soli morskiej do smaku; gotować i mieszać, aż cebula karmelizuje się do głębokiego brązu, o 15 protokół. Po karmelizacji, wlać 6 szklanek bulionu z kurczaka i quinoa; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender, 20 do 25 protokół.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Brąz kiełbasy ze wszystkich stron w gorącym oleju, a następnie usunąć i pokroić w 1/2 cala grubości plastry. Powrót kiełbasę na patelni,i kontynuować gotowanie, aż rumiane ze wszystkich stron i nie różowy w środku.
Usuń, aby osuszyć na papierowym ręczniku wyłożonym talerzem i utrzymaj ciepło.
Zmniejszyć ogień do medium, i wymieszać pokrojoną cebulę do pozostałego oleju na patelni. Gotować, aż brzegi cebuli zaczną zmieniać złoty kolor, 3 do 5 minut.
Dodać czosnek, i gotować 1 minutę więcej. Doprawić papryką i kminkiem, a następnie wymieszać czerwoną paprykę, żółtą paprykę, paprykę Poblano chile i 1 szklankę rosołu z kurczaka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie gotować, aż papryka zmięknie, a mieszanina zmniejsza się i zagęszcza, 10 do 15 protokół. Powrót kiełbasę na patelni, doprawić do smaku solą i pieprzem, i kontynuować gotowanie, aż kiełbasa jest gorąca.