Chorizo z kurczaka na Komosie ryżowej z papryką

Chorizo z kurczaka na Komosie ryżowej z papryką
Chicken Chorizo na Quinoa z papryką może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 673 kalorie. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, oliwę z oliwek, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grecka Quinoa Chicken Faszerowane Papryki, Ziemniaki z papryką i Chorizo, oraz Chorizo I Papryka.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać w pokrojonej w kostkę cebuli i soli morskiej do smaku; gotować i mieszać, aż cebula karmelizuje się do głębokiego brązu, o 15 protokół. Po karmelizacji, wlać 6 szklanek bulionu z kurczaka i quinoa; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Brąz kiełbasy ze wszystkich stron w gorącym oleju, a następnie usunąć i pokroić w 1/2 cala grubości plastry. Powrót kiełbasę na patelni,i kontynuować gotowanie, aż rumiane ze wszystkich stron i nie różowy w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Usuń, aby osuszyć na papierowym ręczniku wyłożonym talerzem i utrzymaj ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Zmniejszyć ogień do medium, i wymieszać pokrojoną cebulę do pozostałego oleju na patelni. Gotować, aż brzegi cebuli zaczną zmieniać złoty kolor, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodać czosnek, i gotować 1 minutę więcej. Doprawić papryką i kminkiem, a następnie wymieszać czerwoną paprykę, żółtą paprykę, paprykę Poblano chile i 1 szklankę rosołu z kurczaka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie gotować, aż papryka zmięknie, a mieszanina zmniejsza się i zagęszcza, 10 do 15 protokół. Powrót kiełbasę na patelni, doprawić do smaku solą i pieprzem, i kontynuować gotowanie, aż kiełbasa jest gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Meksykańskie Chorizo WieprzoweMeksykańskie Chorizo Wieprzowe
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Podawać na łóżku quinoa.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn