Chorizo Nadziewane Poblano Chiles ze słodko-kwaśnym Escabeche

Chorizo Nadziewane Poblano Chiles ze słodko-kwaśnym Escabeche
Chorizo Nadziewane Chiles Poblano ze słodko-kwaśnym Escabeche może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, chiles Poblano, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Babka nadziewana Chipotles Chiles w Escabèche, oraz Gotuj książkę: Collard Greens z Poblano Chiles i Chorizo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Umieść Poblano chiles na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Broil 14 minut lub do poczernienia, obracając dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Odstawić 10 minut; obrać.
5
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
6
Dodaj marchewkę do patelni; przykryć i gotować 5 minut lub aż marchew będzie chrupiąca-tender, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać wodę i kolejne 5 składników (przez liście laurowe) do patelni; dobrze wymieszać. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu; gotować 1 minutę lub aż cukier rozpuszcza się, często mieszając. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Połączyć cebulę i sól w dużej misce; wlać mieszaninę octu na mieszaninę cebuli. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Umieścić ziemniaki w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Dusić 10 minut lub do miękkości; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę przez 10 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
12
Wyjąć kiełbasę z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Kiełbasę osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
14
Dodaj ziemniaki na patelnię; gotować 15 protokół, brązowienie ze wszystkich stron. Wymieszać kiełbasę; gotować, aż mieszanina zostanie dokładnie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Wytnij wzdłużną szczelinę w każdym chile; Odrzuć łodygi, nasiona i błony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
16
Miejsce około 1/2 mieszanki kiełbasy puchar w każdym chile (chiles będzie pełna). Podzielić mieszankę cebuli równomiernie między każdą z 6 płyt; top każdej porcji z jednym nadziewane chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
17
Dekoruj kolendrą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn