Chorizo Nadziewane Poblano Chiles ze słodko-kwaśnym Escabeche
Chorizo Nadziewane Chiles Poblano ze słodko-kwaśnym Escabeche może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, chiles Poblano, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Babka nadziewana Chipotles Chiles w Escabèche, oraz Gotuj książkę: Collard Greens z Poblano Chiles i Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść Poblano chiles na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Broil 14 minut lub do poczernienia, obracając dwa razy.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić 10 minut; obrać.
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj marchewkę do patelni; przykryć i gotować 5 minut lub aż marchew będzie chrupiąca-tender, mieszając od czasu do czasu.
Dodać wodę i kolejne 5 składników (przez liście laurowe) do patelni; dobrze wymieszać. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu; gotować 1 minutę lub aż cukier rozpuszcza się, często mieszając. Odrzuć liście laurowe.
Połączyć cebulę i sól w dużej misce; wlać mieszaninę octu na mieszaninę cebuli. Całkowicie fajne.
Umieścić ziemniaki w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Dusić 10 minut lub do miękkości; odcedzić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę przez 10 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Wyjąć kiełbasę z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę kapieli na patelni.
Kiełbasę osuszyć na papierowych ręcznikach.
Dodaj ziemniaki na patelnię; gotować 15 protokół, brązowienie ze wszystkich stron. Wymieszać kiełbasę; gotować, aż mieszanina zostanie dokładnie podgrzana.
Wytnij wzdłużną szczelinę w każdym chile; Odrzuć łodygi, nasiona i błony.
Miejsce około 1/2 mieszanki kiełbasy puchar w każdym chile (chiles będzie pełna). Podzielić mieszankę cebuli równomiernie między każdą z 6 płyt; top każdej porcji z jednym nadziewane chile.
Dekoruj kolendrą, w razie potrzeby.