Czerwone Nadziewane Chorizo może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser manchego, kolendra, chorizo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zachwycająca Sałatka Reds Z Sosem Red Hots, Crockpot Java gulasz wołowy z pieczarkami i czerwonymi, oraz Pstrąg Nadziewany Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
1
Wymieszać przyprawy w małej misce. Ziemniaki umyć i osuszyć. Poke kilka razy wokół każdego ziemniaka widelcem. Równomiernie natrzeć oliwą z oliwek i równomiernie posypać mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić na patelni do pieczenia i piec, aż gotowane przez i skóra jest chrupiąca, 45 minut do 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Wyjąć z piekarnika, połówki i, z małą łyżką, zgarnąć ziemniaki, pozostawiając około 1/8-cala mięsa w skórze. Rezerwować skórki i posiekać miąższ ziemniaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Do nadzienia: w patelni saute na średnim ogniu dodaj olej rzepakowy. Gdy gorące, dodać chorizo i gotować przez 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Zdjąć z ognia i wymieszać w kolendry i zarezerwowane mięso ziemniaczane połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8
Umieść skórki ziemniaków na patelni do pieczenia lub podobnym naczyniu do pieczenia, zagnieżdżając je przeciwko sobie. Napełnić każdą połowę 1 1/2 łyżki mieszanki chorizo, top z serem i powrócić do piekarnika. Gotować, aż ser zaczyna się topić i są podgrzewane przez, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania