Chorizo Mac and Cheese

Chorizo Mac and Cheese
Przepis Chorizo Mac and Cheese może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 1 godzina. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 707 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.71 za porcję. 3332 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, bułkę tartą, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak SER CHORIZO MAC N, Chorizo Mac and Cheese, oraz Chorizo Mac and Cheese.

Instrukcje

1
W misce wymieszać skrobię kukurydzianą z 2 serami i odstawić. Skrobia kukurydziana pomoże zapobiec zbyt ciągnącemu się sosowi serowemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podgrzać mleko: 
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
Wrzucamy mleko do małego rondla i podgrzewamy aż będzie parne. Zachowaj ciepło podczas przygotowywania przepisu, nie pozwól gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
4
Makaron ugotować: włożyć 2 ćwiartki wody, osolonej z 1 łyżką soli, do dużego garnka i podgrzać do wrzenia. Gdy woda jest w pełni wrzenia, dodać makaron do garnka. Powrót do wrzenia, i gotować, odkryte, przez około 2 minuty mniej niż makaron określa Pakiet, tak, że jest al dente, gotowane, ale nadal twarde do kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Gotować chorizo i cebulę: podczas podgrzewania wody i gotowania makaronu, przygotować sos serowy chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
6
Wyjmij chorizo z osłonki i włóż do rondla o średnim grubym dnie na średnim ogniu. Kiedy chorizo zaczyna skwierczeć, zmniejsz ciepło do średniego. Gotować chorizo, często mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
7
Dodać mieloną czerwoną cebulę i gotować mieszaninę, aż cebula zmięknie, o 3-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Makaron odsączyć, rozgrzać piekarnik: gdy makaron jest ugotowany, ale nadal nieco jędrny, odcedzić i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 375°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1
Dodać mąkę do garnka z chorizo i dobrze wymieszać. Wszystko się zlepi. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować, stale mieszając i skrobając dno garnka, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać gorące mleko łyżkę na raz, stale mieszając. Po dodaniu całego mleka podgrzej mieszaninę do delikatnego Duszenia i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
Starty ser wymieszać z sosem mlecznym chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
4
Dodać ugotowany makaron do sosu serowego chorizo. Wymieszać z sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Sos SerowySos Serowy
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
1
Do małego naczynia żaroodpornego wlać makaron z serem. Upewnij się, że góra jest na poziomie. Wierzch obsypać bułką tartą, następnie posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z SeremMakaron Z Serem
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2
Piec, aż bułka tarta będzie złota, około 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Jeśli chcesz, podawać z posiekanymi awokado, crema fresca i posiekaną świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)

Polecane wino: Chenin Blanc, Lambrusco, Riesling

Makaron z serem świetnie komponuje się z Chenin Blanc, Lambrusco i Riesling. Z bogatym, serowym makaronem i serem będziesz chciał oczyścić podniebienie czymś chrupiącym i kwaśnym. Jeśli masz ochotę na czerwień, polecamy Chenin Blanc, Riesling lub dry Lambrusco. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn