Chorizo i jajecznica śniadanie Tacos

Chorizo i jajecznica śniadanie Tacos
Chorizo i jajecznica na śniadanie Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis ma 1175 kalorii, 68g białka, oraz 87 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka kiełbasy chorizo, zielona cebula, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Chorizo Jajecznica Śniadanie Tacos, Śniadanie Tacos z serem-konopie-jajecznica Tofu, oraz Pomysł Przygotowania Posiłku: Jajecznica Tofu Śniadanie Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szczotka duża patelnia nonstick z oliwą lub olejem roślinnym. Tortille Char nad płomieniem gazowym lub bezpośrednio na palniku elektrycznym, aż poczerniały w miejscach, obracając szczypcami. Ułóż tortille w jednej warstwie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
2
Każdą tortillę posypać 1/4 szklanki startego sera i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
SerSer
3
Jajka ubić i 2 łyżki kolendry w średniej misce. Doprawić solą i pieprzem. Sauté chorizo kiełbasa w ciężkich średnich nonstick patelni na średnim ogniu aż gotowane przez, zrywając z tyłu łyżki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbaski ChorizoKiełbaski Chorizo
Sól I PieprzSól I Pieprz
KolendraKolendra
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodaj zieloną cebulę i smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
5
Dodać mieszaninę jajek i mieszać, aż bardzo delikatnie ustawić, O 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Usunąć mieszaninę jaj z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Tortille gotować na patelni na dużym ogniu, aż zacznie chrupać na dnie, ale nadal miękkie i giętkie, o 1 minutę. Masę jajeczną podzielić na tortille i posypać pozostałymi 2 łyżkami kolendry. Złóż każdą tortillę na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
KolendraKolendra
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podawać z kwaśną śmietaną i ostrym sosem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ostry SosOstry Sos
9
Jedna porcja zawiera: 824,14 kalorii (kcal), 63,1% kalorii z tłuszczu, 57,77 (g) tłuszczu, 24,29 (g) tłuszczów nasyconych, 544,66 (mg) cholesterolu, 26,72 (g)
10
Inne

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn