Chole Masala-Curry Z Ciecierzycy

Chole Masala-Curry Z Ciecierzycy
Przepis Chole Masala-Curry z ciecierzycy jest gotowy w około 8 godzin i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 661 kalorii, 20g białka, oraz 34g tłuszczu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ciecierzycę, oliwę z oliwek, kurkumę w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to chole-jak zrobić chole masalan lub Chana masala, easy chole, easy chole masalan lub punjabi Chana masala, oraz Channa Masala (Curry Z Ciecierzycy).

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Habit Chenin Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Habit Chenin Blanc
Habit Chenin Blanc
Klasyczny styl starego świata Chenin z mnóstwem mineralności, zielonej papai, cytryny meyer, białego brzoskwini nutmet i chudych owoców pestkowych z pikantną kwasowością. Super jedzenie przyjazne wino, które jest szalony parowanie z ostryg i pieczonego kurczaka.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn